Nieuw boekje Sjors Sportief Sjors Creatief Vught

19 mei 2021

De voorbereidingen van Sjors Sportief en Sjors Creatief, in de gemeente Vught, zijn in volle gang. Alle sportieve, culturele/creatieve en educatieve aanbieders hebben een mail met informatie ontvangen om deel te nemen.

In september 2021 delen wij voor de vierde keer op rij het Sjors boekje uit aan alle kinderen die op de basisschool zitten in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Sjors is een stimuleringsproject op het gebied van sport, cultuur en educatie.

Activiteiten aanbieden
Aanbieders kunnen zelf, heel eenvoudig én gratis, hun aanbod kenbaar maken via het platform Vught Beweegt (waar Sjors een onderdeel van is). De deelnemers kunnen zich via www.vughtbeweegt.nl aanmelden voor allerlei activiteiten. De aanbieder bepaalt zelf of er kosten verbonden zijn aan deelname, maar de meeste kennismakingsactiviteiten zijn gratis. Op die manier is de drempel laag om in te schrijven en komen er veel enthousiaste deelnemers af op jou activiteit(en).

Alle aanbieders die voor 1 juli 2021 hun activiteiten aanmelden via Vught Beweegt worden opgenomen in het Sjors boekje, een bewaarexemplaar dat bij vele huishoudens regelmatig wordt doorgebladerd.

Vught Beweegt
Sjors Sportief en Creatief is gericht op de kinderen van 4 t/m 12 jaar en is een onderdeel van het platform Vught Beweegt, dat zich richt op 0 tot 100 jaar.

Heb jij activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en meld je die vóór 1 juli aan via Vught Beweegt, dan komen ze in het Sjors boekje. Heb jij activiteiten voor andere doelgroepen? Dan kun je die ook aanmelden via Vught Beweegt, waardoor ze verschijnen op de website, waar deelnemers zich dan kunnen inschrijven.

Contact
Ben jij geïnteresseerd in het project? Heb je vragen of wil je ondersteuning? Ben je van mening dat jij als aanbieder de mail had moeten ontvangen, maar heb je die niet ontvangen? Wij helpen je graag!
 

Ben je een sportaanbieder? Neem dan contact op met Mike Wiersema (Buurtsportcoach, MOVE Vught) via mike.wiersema@movevught.nl
Ben je een culturele, creatieve of educatieve aanbieder? Neem dan contact op met Heleen Korthals (Cultuurcoach, Plaza Cultura) via heleen@plazacultura.nl