Online Film jongeren in Vught

9 april 2020

In een samenwerking tussen jongerenwerk Vught en filmmaker Klaas van Eijkeren is een online filmproject bedacht voor jongeren van 12 tot 20 jaar.
Om Vughtse jongeren te activeren, hun talent te laten ontdekken en hen een podium te geven en zich te uiten in deze tijd van thuis zitten. Ook: om meer jongeren duurzaam te betrekken bij Jongerenwerk Vught.

Met een groep jongeren wordt, onder begeleiding van Klaas en de jongerenwerkers, een zelfbedacht film gemaakt. De jongeren nemen daarbij de verschillende rollen en taken, die nodig zijn bij het maken van een film, op zich.

Het project wordt mede ondersteund vanuit het activiteitenbudget van Plaza Cultura en de Gemeente Vught.

OPROEP voor jongeren (klik hier)

Meedoen?
Ben je het thuishangen op de bank zat?
Jongerenwerk Vught lanceert komende weken een nieuw project voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar.
Check!
Een eigen film maken, wie wil dat nu niet?
Wat nu als je dit samen kan doen met professionele filmmaker, Klaas van Eijkeren? Ontdek je filmmakerstalent en schrijf je nu in. Samen met een groep jongeren gaan we een korte speelfilm op afstand maken. Voor het maken van deze film zijn we op zoek naar scriptschrijvers, cameramensen, geluidsmensen en acteurs/actrices. Kun je ook al wat monteren? Of filmmuziek opnemen? Super. Heb je geen ervaring? Dan is dit een mooie kans om ervaring op te doen. We gaan het verhaal zo vormgeven dat iedereen in zijn huis of tuin aan zijn/haar bijdrage kan werken.
De komende week kan je je hiervoor opgeven door een persoonlijk berichtje te sturen naar de jongerenwerkers van Vught via social media (Instagram/facebook @jongerenwerk Vught)
Heb je geen Instagram of facebook? Je kan eventueel ook een mailtje sturen naar Patriek van de Sanden; p.vandesanden@welzijnvught.nl
Eenmaal opgegeven, ga je eerst in gesprek met de filmmaker en kun je hem alle vragen stellen die je hebt.