Uniek aanbod in een boekje voor mensen met een beperking in de gemeente Vught

7 maart 2024

Wil jouw organisatie activiteiten voor mensen met een beperking onder de aandacht brengen? Dan is dit jouw kans!

De succesformule Sjors Sportief/Creatief en Max Vitaal heeft al veel kinderen en senioren kennis laten maken met creatieve, educatieve en sportieve activiteiten.
Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt de kans krijgen te ontdekken welke activiteit bij hen past. Om die reden brengt MOVE Vught binnenkort een Uniek Actief - gids uit. Daarbinnen krijgen ook culturele partners de kans om hun activiteiten aan te melden. Plaza Cultura ondersteunt het initiatief.

Eind mei 2024 verschijnt deze gids Uniek Actief, dé activiteitengids voor mensen met een beperking. Samen kunnen we deze gids (net als die van Sjors en Max) tot een succes maken. Meld jouw activiteiten voor deze doelgroep aan via Vught Beweegt; www.vughtbeweegt.nl. Het aanmelden van de activiteiten is gratis!

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Heleen (heleen@plazacultura.nl) óf met de projectcoördinator Mike Wiersema (mike.wiersema@movevught.nl). 

In bijgevoegd bestand "Uitnodiging aanbieders Uniek Actief" lees je meer informatie over het initiatief en het aanmelden van activiteiten.