Dansvoorstelling in één dag(deel)

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6
Tijdsinvestering
halve of hele dag
Genre
Dans
Kosten
Dagdeel (ochtend of middag) € 100 / Hele dag € 175 (Prijzen voor schooljaar 2023-2024)
AANBIEDER

Een mooie culturele aanvulling op het schoolaanbod! Onze dansdocente Elmira van Maris-Amirkhanova komt graag naar uw school toe om een energieke dansworkshop te verzorgen.

Educatief
Dans sluit aan bij de natuurlijke bewegingsdrang van leerlingen, bij hun verbeeldings-kracht en bij hun behoefte aan ontdekken, creëren, experimenteren, ordenen en het leren om hun lichaam beheersen. Door dans leren leerlingen van en over zichzelf, de ander en hun omgeving. Ze ontwikkelen nieuwe en eigen dansbewegingen of leren bestaande dansbewegingen toepassen.

Inhoud van de workshop
Vanuit actuele schoolthema’s en rekening houdend met projecten die op uw school draaien, ontwikkelt onze docente een leuke workshop waar alle kinderen met plezier aan deelnemen. Eerder heeft Elmira al workshops verzorgd met thema’s als “Klimaatverandering”, “Plastic-Fantastic”, “Sprookjes”, en “Diep in de Zee”. Met haar oneindig enthousiasme zal ze zeker raad weten met de thema’s op uw school en deze vertalen naar een leuke dag vol dans!

Eindvoorstelling
Na een dag of dagdeel intensief samengewerkt te hebben, sluiten de kinderen de workshop af met een mooie voorstelling op de school.

“Ik kan overal en met iedereen dansen”...

                                            -Elmira van Maris-Amirkhanova-