Danslessen & workshops op maat – Annefloor Imhoff

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO, BSO, (V)SO, Peuters, Leerkrachten
Tijdsinvestering
In overleg
Genre
Dans
Kosten
vanaf 50 euro
AANBIEDER
Annefloor Immhof

Annefloor Immhof

Meer info en reserveren: annefloorimhoff@gmail.com

Telefoon: +31 6 27104607

Website: Nog in onderhoud -> komt later een update van.

Verbinding, creativiteit, veiligheid en op zoek gaan naar je eigen diamantje en die laten sparkelen, staat centraal in de lessen, workshops of bijscholingen van Annefloor Imhoff.

Aan de hand van thema’s of dansstijlen worden de lessen en workshops van Annefloor vormgegeven. Er kan procesgericht gewerkt worden, maar er kan ook gewerkt worden naar een presentatie.  

Annefloor heeft ervaring met uiteenlopende doelgroepen en weet daardoor hoe ze haar lessen moet laten aansluiten op zowel regulier onderwijs als doelgroepen uit het sociale domein. Denk hierbij ook aan mensen met een beperking en doelgroepen die op besloten of gesloten groepen leven. Lessen en workshops kunnen ook specifiek gemaakt worden voor de bijscholing van docenten om handvatten te bieden om zelf op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met dans in het onderwijs.

Annefloor is naast professioneel dansdocent ook choreograaf en uitvoerend danser/musicalactrice. Hierdoor beschikt ze naast haar docentschap over een breed scala aan dansstijlen die meegenomen kunnen worden binnen haar lessen of workshops.

Annefloor Immhof werkt op maat met het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, BSO, (V)SO, speciaal onderwijs, leerkrachten, (kwetsbare) jongeren, jeugdzorggroepen of jongerenwerk. Samen met collega danser Louise Boitelle ontwikkelde Annefloor de voorstelling 'No Exit' (geschikt voor het VSO, kinderen vanaf 12+ en volwassenen)