CMK update juli 2021

16 juli 2021

In de gemeente Vught (de gemeente Sint-Michielsgestel heeft helaas besloten te bezuinigen op de CMK 3 regeling) nemen alle scholen deel aan de CMK regeling en dat zijn er nogal wat! Plaza Cultura gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject, een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstbalie. Bij deze de update over de maand juli 2021:

  • Op donderdag 8 juli speelde de voorstelling Hiepderpiep..Amboula! van theatergroep Yalla Yalla voor de groepen 3 tm 6 op basisschool De Piramide in het kader van het verlengde theaterjaar.
  • Maandag 12 juli vond er een CMK stand van zaken gesprek plaats met de Dr. Landman school
  • We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het komende Literatuurjaar. Na de zomer volgt een aanbod voor de scholen, zodat zij kunnen kiezen of ze deelnemen aan he Literatuurjaar of niet. Met: inspiratiescholingen, een voorstelling, lessen in de klas en meer...

Algemene informatie over de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit vind je online op de vernieuwde website van de DeCultuurLoper.nl. De Cultuur Loper is het Brabantse instrument om je eigen CmK-pad te bewandelen. 

Vragen en overwegingen
Heb je specifieke vragen over de CmK-regeling in relatie tot de mogelijkheden op jouw school? Stel je vragen gerust per mail of bel met Plaza Cultura voor een afspraak.