Cultuur Café Vught verplaatst naar vrijdag 14 januari

5 november 2021

Cultuur Café
!! Het CULTUUR CAFÉ van maandag 22 november wordt ivm de stijgende coronacijfers en maatregelen VERPLAATST naar vrijdag 14 januari. !!
Tijd: 16:00 tot uiterlijk 20:00 uur
Locatie: ntb locatie in Vught

Waar staan we ook al weer voor?
Tijdens het Cultuur Café komen cultuuraanbieders en samenwerkingspartners uit de gemeente Vught bijeen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, inspiratie op te doen, actualiteiten te bespreken en meer.
Zo besteedden we in eerdere cafés aandacht aan thema's als: jongeren, de nieuwe cultuurnota en zichtbaarheid van het netwerk. Via online bijeenkomsten hebben we het afgelopen jaar aandacht besteed aan Art Based Learning, van Idee naar Project: het Living Museum en er zijn diverse bijeenkomsten (niet onder de noemer Cultuur Café) geweest over het thema armoede, sport en cultuur.

Het laatste Cultuur Café vond gelukkig weer live plaats in het HelvoirThuis. Hier lees en zie je hoe dat invulling kreeg rondom elkaar ontmoeten en leren kennen. We deden dit door diverse werkvormen waar persoonlijke inspiraties centraal stonden. Daarnaast hebben we met elkaar meer diepgang in onze gesprekken gekregen door het leren stellen van open vragen vanuit een betrokkenheid.

Waardengedreven
Tijdens het volgende Cultuur Café willen we meer insteken op welke waarden jij in jouw (dagelijkse)werk/bezigheid belangrijk vindt en hoe je dit zichtbaar kunt maken aan de buitenwereld. Wat is jouw verhaal dat je wilt delen? We hebben hiervoor een Stephan van Ummelen uitgenodigd die ons kritisch naar onszelf gaat laten kijken en hoe we -waar we voor staan- kunnen communiceren. Stephan neemt ons een stukje mee in theorie maar gaat vooral interactief met ons aan de slag.

Om ons -of vooral Stephan- alvast voeding te geven waar jij in de presentatie van jouzelf, jouw werkveld, jouw bezigheden tegen aan loopt, willen we je vragen om met jouw aanmelding meteen aan te geven: waar loop jij tegenaan?

We hopen dat je erbij ben op 22 november aanstaande. Aanmelden kan via Heleen@plazacultura.nl tot en met 17 november, geef bij aanmelding meteen aan waar jij tegen aan loopt, dan gaan wij hier rekening mee houden.

Workshop waarden in je werk

Wat vind jij het allerbelangrijkst? En in hoeverre kan je dat kwijt in jouw werk? Zou je jouw waarden nog een prominentere rol in jouw werk kunnen geven? En hoe vertel je waar je voor staat zonder dat je hoog van de toren blaast?

Stephan Ummelen (38) neemt ons in 2.5 uur mee in hoe waardengedreven werken steeds populairder wordt. Hij verkocht in 2015 zijn reclamebureau om lessen uit de commercie in te zetten voor mens & maatschappij met zijn bureau Waardengedreven. Daarnaast is hij initiatiefnemer/bestuurder van verschillende maatschappelijke initiatieven zoals Club Goud, Theatergroep Maanlanders, The Supernatural Foundation en de Kerkvernieuwers.
Daarnaast is hij een veelgevraagde spreker en schrijver over de thema’s ethiek, cultuur en branding.