Cultuurweek 2021 mooie en verbindende start culturele seizoen

4 oktober 2021

Cultuurweek 2021: Cromvoirt, Helvoirt, Vught

Van 11-19 september sloegen vele cultuuraanbieders met elkaar de handen in ineen om een gezamenlijke start te maken van het nieuwe culturele seizoen. Bijna 40 aanbieders en locaties in Cromvoirt, Helvoirt en Vught zetten hun deuren open voor inwoners door het bieden van open lessen, demonstraties, open repetities, een tentoonstelling, een culturele feestavond, een muziekbattle, voorstellingen en meer.

Vele deelnemers hebben mee gedanst, muziek gemaakt, geluisterd, uitgeprobeerd, beleefd en kunnen kennismaken met het grote cultuuraanbod in de gemeente. Het is fantastisch dat er weer sámen cultuur gemaakt kan worden en dat is met deze Cultuurweek passend gevierd in de drie dorpen met de vele activiteiten en met als symbolische muzikale afsluiter op de laatste dag: de Battle of Music.

Initiatiefnemers Musicare, MDM Vught, Harmonie Kunst & Vriendschap, de Speeldoos, Plaza Cultura en partners The Battle Axe, HelvoirThuis, Harmonie Kunst Adelt, Cromvoirtse Fanfare en Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg zijn trots en blij met de onderlinge samenwerking en met de vele bezoekers, jong en oud, die hebben deelgenomen. Zij hopen dat ook in het verdere seizoen bezoekers en deelnemers cultuur komen maken en beleven.
Plannen voor een vervolg van de Cultuurweek en nieuwe creatieve initiatieven zijn al weer in de maak!

Dank aan alle cultuurpartners, ondernemers, kunstenaars en deelnemers, die hebben deelgenomen. En speciale dank aan mediapartner van de Cultuurweek: NOVO 3. Via www.novo3.nl, onder het kopje Cultuurweek, zijn vele interviews en impressies van de activiteiten van deze week terug te kijken en luisteren.