ICC bijeenkomsten Vught en Sint-Michielsgestel september

29 augustus 2018

Op donderdag 20 en maandag 24 september vinden de eerste ICC bijeenkomsten van dit schooljaar weer plaats. Een Interne Cultuurcoördinator (ICC’er) is een deskundige die op een school of binnen een culturele instelling het cultuurbeleid ontwikkelt en (mede) uitvoert. Op donderdag 20 september komt het ICC netwerk van Vught bij elkaar en zal het gaan over CMK, het foto/film jaar, de click start bijeenkomst etc.
Op maandag 24 september komt het ICC netwerk van Sint-Michielsgestel bij elkaar en gaan we het hebben over een meerjarenvisie binnen het cultuurbeleid van de school. Door de gekozen werkvorm gaan ICC'ers met elkaar in gesprek over de voorgelegde vragen om zo met elkaar bewust(er) te worden van Waar sta ik? Wat versta ik daarover? Wat heb ik nodig om....? etc. etc. 

Ter info: elke school in de gemeente Vught en Sint-Michielsgestel heeft minimaal een gecertificeerde ICC'er, soms ondersteund door een schaduw-ICC'er. Al deze ICC'ers samen vormen het ICC netwerk Vught en ICC netwerk Sint-Michielsgestel. Zij komen 4 x per jaar bij elkaar. Tijdens een van deze bijeenkomsten genieten zij een scholing op het gebied van cultuureducatie. Plaza Cultura organiseert en fasciliteert deze bijeenkomsten, uitkomsten daarvan worden regelmatig teruggekoppelt in de directieoverleggen in beiden gemeenten en andersom.