Voorbereidingen Sjors Sportief Sjors Creatief 2020-2021

26 mei 2020

Sport en cultuur in de vrije tijd voor basisschoolkinderen in de Gemeente Vught. Wat is er allemaal te doen? Wanneer kun je een activiteit uitproberen? Met het nieuwe schooljaar in het vooruitzicht, en hopelijk versoepelende maatregelen binnen de huidige crisis, zal er weer nieuw (aangepast) aanbod starten.

Sport- en cultuuraanbod schooljaar 2020-2021
MOVE Vught en Plaza Cultura zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe Sjors Sportief-Sjors Creatief boekje seizoen 2020-2021. In dit boekje bieden verenigingen, kunstenaars en organisaties sportieve, creatieve en culturele kennismakingsactiviteiten aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Sport- en cultuuraanbieders uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt kunnen t/m 23 augustus hun aanbod voor het nieuwe schooljaar voor het nieuwe boekje van Sjors invoeren via www.vughtbeweegt.nl. In september 2020 ontvangen leerlingen binnen de gemeente Vught (en Helvoirt) een exemplaar van dit boekje.
Het hele jaar door kunnen activiteiten op de website van Vught Beweegt worden gezet.

Werp ter inspiratie een blik op het boekje van vorig jaar --> Sjors Sportief Sjors Creatief boekje 2019-2020.

Tekenwedstrijd

Ieder jaar staat op de voorkant van het Sjorsboekje een tekening van een leerling uit Vught. Om deze tekening te 'vinden' is een tekenwedstrijd en oproep uitgezet via de cultuurcoördinatoren van de Vughtse basisscholen.
Iedere basisschool mag 3 tekeningen van leerlingen inzenden. Deze tekeningen worden op de website van Vught Beweegt geplaatst en er zal in de week van 22 t/m 28 juni gestemd worden. Welke sportief-creatieve tekening zal straks op de voorkant van meer dan 3000 boekjes staan?

Informatie?
Wil je meer informatie over Sjors Sportief Sjors Creatief, over het aanbod, over de tekenwedstrijd, of over Vught Beweegt? Neem dan contact op met Heleen (heleen@plazacultura.nl).