Vught Digitaal in DePetrus

22 november 2023

Op zondagmiddag 26 november wordt voor de vijfde keer Vught Digitaal gehouden in DePetrus. Er hebben zich ruim 40 mensen en organisaties aangemeld die ruim 20 interessante workshops en presentaties voor jong en oud verzorgen. Ook Elzenburg en Plaza Cultura zijn in gezamenlijkheid vertegenwoordigd vanuit de samenwerking voor en met jongeren.

Programma Vught Digitaal is hier te vinden: website Vught Digitaal

DJ & Silent Disco

In Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg zijn regelmatig activiteiten voor jeugd en jongeren te beleven. In samenwerking met Plaza Cultura en jongeren worden in de vakanties culturele en creatieve activiteiten georganiseerd. Met het programma ‘Try Out’ konden jongeren eerder bijvoorbeeld meedoen aan een heuse DJ workshop.
Tijdens Vught Digitaal bieden we je samen met de Vughtse DJ JustRoozz de mogelijkheid om achter een DJ tafel te kruipen. Bezoekers kunnen bovendien met de voetjes van de vloer om ‘silent’ te dansen, óf mee te luisteren naar de DJ skills van anderen.
Elzenburg jongerenwerker Eva en Heleen van Plaza Cultura zijn bovendien aanwezig om je te vertellen  welke (digitale) mogelijkheden er binnen de Elzenburg nog meer zijn. En we horen graag wat jij zou willen komen doen; bijvoorbeeld in de nieuwe opnamestudio van het jongerencentrum!

DJ JustRoozz
Roos van der Maas is 21 jaar oud. Roos draait al 10 jaar als DJ/producer onder de naam DJ JustRoozz. Ze heeft in verschillende nachtclubs in Amsterdam gedraaid, bij 033 in Amersfoort, DJ marathon in Breda, maar ook bij Festvak in België.
Een paar jaar geleden is ze begonnen met het geven van DJ lessen aan iedereen vanaf 7 jaar. Dit doet zij o.a. op haar eigen DJ locatie aan de Industrieweg in Vught. Zo leert ze jong en oud een feestje bouwen!