Donderdag in de Carnavalsvakantie | TRY OUT voor jongeren

31 januari 2022

Jongerencentrum Elzenburg, MOVE Vught en Plaza Cultura hebben weer een geweldig programma samengesteld voor jeugd uit groep 7/8 en voor jongeren uit klas 1-4 van de middelbare school. Samen met de jongerencrew nodigen zij tieners uit om in de Elzenburg kennis te maken met sportieve en creatieve activiteiten en misschien wel een nieuw talent te ontdekken!

Op donderdag 3 maart kunnen jongeren gratis meedoen met deze Try Out. En dit keer met een bijzonder glow-in-the-dark tintje. Tussen 14:30-17:30 uur kunnen vrienden en vriendinnen uit groep 7 en 8 meedoen met een tape-challenge, een breakdanceworkshop, een kookworkshop of met een workshop drukken van je eigen t-shirt, stoffen mondkapje of tas. Van 18:30-21:30 uur zijn de middelbare scholieren aan de beurt om de breakdancemoves uit te proberen met dansdocent Willem van Lieshout en een eigen mode-item te drukken of schilderen met textielkunstenares Judith Abels. De avond wordt afgerond met een glow-in-the-dark afterparty!

Het programma is te vinden op de website van MOVE Vught via www.movevught.nl/try-out. Om zeker te zijn van een plek bij één of meer van de workshops is aanmelden slim! Dit kan via www.vughtbeweegt.nl. Op de hoogte blijven kan ook via Instagram @tryoutvught.