Aanbod beeldende vorming op MAAT

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Leerkrachten
Tijdsinvestering
In overleg
Genre
Beeldend
Kosten
In overleg
AANBIEDER
Carola Mokveld

Carola Mokveld

Esschestraat 106
5262BG Vught
T: 06-21398191
E: carolamokveld@gmail.com
W: www.carolamokveld.nl

Vanzelfsprekend is het leuk om het aanbod van beeldend kunstenaars in te zetten in de klas. Maar leuker en effectiever is het als dit aanbod specifiek is afgestemd op jouw school, jouw groep, jouw thema.

Carola Mokveld

Als eerste graads docent beeldende vorming was zij verbonden aan verschillende Pabo’s in Eindhoven, Helmond, Veghel en Utrecht. Op het gebied van cultuureducatie is zij vertrouwd met het werken met zowel de cultuurloper, als de culturele ladekast. Vanuit haar beeldend kunstenaarschap werkt zij met leerlingen van verschillende leeftijdsgroepen. Maar haar bredere achtergrond zorgt er voor dat ze ook teams en individuele leerkrachten kan begeleiden. Teambegeleiding deed zij op basisscholen in den Bosch zoals Mytylschool Gabriel, KC Westerbreedte,  bs De Bossche Broek. Op KC het ijzeren kind verzorgde zij verschillende studiedagen voor cultuureducatie. Op de Sonnewijzer in Son en Breughel een projectweek rondom cultuureducatie, en dan zijn er nog meer scholen die u voorgingen zoals: OJBS de Lichtstraat, De Sprinkplank en Koningslinde in Vught. Obs de Bolster in St. Michielsgestel. Ook op de studiedag van stichting  STROOMM verzorgde zij de doorgaande leerlijn druktechnieken in relatie tot de competenties van de cultuurloper.


Aanbod beeldende vorming op MAAT

Vanzelfsprekend is het leuk om het aanbod van beeldend kunstenaars in te zetten in de klas. Maar leuker en effectiever is het als dit aanbod specifiek is afgestemd op jouw school, jouw groep, jouw thema. Waar loop je bij de beeldende vakken als leerkracht tegen aan? Hoe kun je vanuit jullie thema werken aan specifieke competenties van de cultuurloper? Hoe combimeer ik een les beeldende vorming met andere vakken? Met al deze vragen kun je terecht bij Carola Mokveld. Zij heeft naast haar kunstenaarschap ook jarenlange ervaring als docent. Vanuit jouw vraag ontwikkelt zij ( in overleg met jou) een specifiek aanbod en helpt je, hoe om te gaan met deze vragen.