I’ve got the power

Doelgroep
VO
Tijdsinvestering
1,5 uur
Genre
Theater
Kosten
€ 135,- per groep (max. 22 personen per groep) (dit bedrag geldt alléén voor scholen in Noord-Brabant)
AANBIEDER
Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel

Tel. 013 334 45 00
info@hzt.nl

'No one man should have all that power’ - Kanye West Wat Kanye West, Othello, Banksy en Silvio Berlusconi met elkaar gemeen hebben? You’ve guessed it ; they’ve got the power.

Macht

Macht; een thema van alle tijden en een inspiratiebron voor veel kunstenaars, is het thema van deze interactieve, zinnenprikkelende en energieke workshop. De workshop is prima geschikt voor iedereen zonder theaterervaring maar natuurlijk ook voor podiumbeesten in de dop. Door onze theaterdocenten wordt tijdens I’ve got the power gewerkt rondom de begrippen macht en onmacht, worden de basisprincipes van spel, stem, houding en expressie onderzocht en worden tools om aan overtuigingskracht te winnen aangereikt. 

Hoe werkt het?

De workshops van het Zuidelijk Toneel bieden je de mogelijkheid om op een fijne en verkennende manier kennis te maken met theater en zijn zowel in combinatie met een voorstellingbezoek als op zichzelf staand in te zetten. In korte tijd inzicht krijgen in wat er bij theater komt kijken, verschillende thema’s en perspectieven belichten, plezier en samenwerken zijn hierbij het uitgangspunt. Deelnemers worden ondergedompeld, uitgedaagd en werken interdisciplinair aan verschillende theater, spel en maakopdrachten. Van onderbouw tot de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, van studenten op alle niveaus; iedereen is welkom. Samen met jou kijken we graag hoe we aan kunnen sluiten bij jouw onderwijsprogramma of doelstelling. 

Locatie: ruimte op school, bij Het Zuidelijk in huis of indien mogelijk in het theater