Me, Myself & My identity

Doelgroep
VO
Tijdsinvestering
1,5 uur
Genre
Theater
Kosten
€ 135,- per groep (max. 22 personen per groep) (dit bedrag geldt alléén voor scholen in Noord-Brabant)
AANBIEDER
Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel

Tel. 013 334 45 00
info@hzt.nl

‘I am whatever I say I am. I f I wasn’t then why would I say I am?’ – Marshall Mathers Mirror, mirror on the wall…. In de workshop Me, Myself & My identity werken we met autobiografisch materiaal.

Mirror, mirror on the wall…. In de workshop Me, Myself & My identity werken we met autobiografisch materiaal. Eigen verhalen, die soms zo spannend zijn dat ze uit een bloedstollende thriller lijken te komen of zo romantisch dat je ervan bloost. Wanneer leek het leven precies een film? Waarom doe je de dingen die je doet en wat maakt jou ‘jou’?  Soms leiden kleine verhalen tot grootse inzichten en diepe emoties en soms komen we erachter dat het helemaal zo ingewikkeld nog niet is. Of toch wel? In Me, Myself & My identity mag en kan het over alles gaan en wordt via storytelling en spel samengewerkt rondom identiteit, eigen verhalen, creativiteit  en authenticiteit. Een unieke en ‘to the point‘ workshop , uitermate geschikt voor doeners met het hart op de tong.

Hoe werkt het?

De workshops van het Zuidelijk Toneel bieden je de mogelijkheid om op een fijne en verkennende manier kennis te maken met theater en zijn zowel in combinatie met een voorstellingbezoek als op zichzelf staand in te zetten. In korte tijd inzicht krijgen in wat er bij theater komt kijken, verschillende thema’s en perspectieven belichten, plezier en samenwerken zijn hierbij het uitgangspunt. Deelnemers worden ondergedompeld, uitgedaagd en werken interdisciplinair aan verschillende theater, spel en maakopdrachten. Van onderbouw tot de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, van studenten op alle niveaus; iedereen is welkom. Samen met jou kijken we graag hoe we aan kunnen sluiten bij jouw onderwijsprogramma of doelstelling.

Locatie: ruimte op school, bij Het Zuidelijk in huis of indien mogelijk in het theater