Spiegel

Doelgroep
BSO, (V)SO
Tijdsinvestering
45 minuten
Genre
Theater, Muziek
Kosten
€ 575
AANBIEDER
De Lachende Zon

De Lachende Zon

theater van de zintuigen

Telefoon: 06-22058844

Email: info@delachendezon.nl

Website: www.delachendezon.nl

Een voorstelling waarin sfeer, geluid en ritme erg belangrijk zijn rond het thema spiegel. Hoe zie ik mezelf?

SPIEGEL - Kijk met je hart, met je ogen zie je niets.

Kijk eens naar jezelf. Wie is dat daar in de spiegel? Je ziet jezelf, we zien elkaar. De twee dames, een zo goed als identieke tweeling, zijn wat onzeker omdat ze denken dat anderen hen niet mooi vinden. Echte schoonheid zit van binnen. En dan zijn daar ook nog de smijtpoppen.

In de nieuwe voorstelling Spiegel zijn geluid en muziek erg belangrijk. Een universele taal die iedereen kent, herkent en die zorgt voor verbinding. Het dromerige geluid van de hang wordt gecombineerd met stevige beats. De spelers en muzikanten, Elco en Margo, spelen met poppen, met spiegels, met instrumenten en met jou. Er wordt gestreeld en gesmeten, gezongen en gekrijst, gedanst en gestild. Het draait om jou. Spiegel.

Klik hier voor een korte impressie van de voorstelling

De voorstelling duurt 3 kwartier en vraagt om een ruime zaal, type kleine gymzaal, en wordt gespeeld voor maximaal 15 leerlingen. Daarnaast zijn begeleiders, ouders vrienden en familie van harte welkom om mee te genieten. De prijs voor één voorstelling per dag is € 575,-, Extra voorstelling op dezelfde dag kost € 175,-, maximaal 4 voorstellingen per dag.