Multimediakoffer

Doelgroep
Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, (V)SO
Genre
Foto, film, video, Nieuwe media
Kosten
Gratis voor scholen uit de gemeente Vught en Sint-Michielsgestel
AANBIEDER
Logo Plaza Cultura

De leskist wordt uitgeleend door Plaza Cultura
Voor reserveren neem even contact op via:
info@plazacultura.nl
T: 06-17477958

Media is n niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Als modern mens ben je al gauw een mediamens. Maar het medialandschap dijt steeds uit en verandert continu. Hoe raak je niet wereldvreemd?

Media is n niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Als modern mens ben je al gauw een mediamens. Maar het medialandschap dijt steeds uit en verandert continu. Hoe raak je niet wereldvreemd? Door mediawijs te zijn! Wie beeldtaal heeft leren lezen, mediaproducten kan maken en snapt hoe media werken, zit niet aan de kant maar doet mee! Met de Multimediakoffer en inhoud (hardware + software) kun je samen met je leerlingen creatieve & artistieke mediaproducties maken.  

De Multimediakoffer is tot stand gekomen dankzij een bijdrage vanuit het coöperatief dividend van Rabobank Dommel- en Aa. Omroep Dommelland maakte een filmpje over deze leskist. 

Alle scholen in het gebied van CultuurBox en Plaza Cultura kunnen de multimediakoffer gratis lenen bij deze marktplaatsen. Voor meer informatie neem je contact op met de betreffende marktplaatsen.

Uitleenrooster schooljaar 2018-2019
Het rooster voor schooljaar 2018-2019 vind je in de PDF onderaan deze pagina. Interesse in deze leskist? Neem dan contact op met Plaza Cultura via info@plazacultura.nl of 06-17477958.