LiveLijfLife

Doelgroep
Tijdsinvestering
1,5 uur
Kosten
€ 135,- per groep (max. 22 personen per groep) (dit bedrag geldt alléén voor scholen in Noord-Brabant)
AANBIEDER
Het Zuidelijk Toneel

Het Zuidelijk Toneel

Tel. 013 334 45 00
info@hzt.nl

‘Sometimes it takes you a long time to play what’s there. Don’t play what’s there; play what’s not there’. – Miles Davis Je lichaam gebruiken als uitgangspunt om te spelen? Dat onderzoeken we in de workshop LiveLijfLife.

Je lichaam gebruiken als uitgangspunt om te spelen? Dat onderzoeken we in de workshop LiveLijfLife. We verbinden ruimtegebruik, beweging, snelheid en tempi en geven verhalen vorm door middel van lichaamstaal en fysieke interpretatie. De workshop eindigt met een korte presentatie in de groep en is een uitkomst voor bewegers, movers en shakers, die liever hun lijf laten spreken dan (alleen) met tekst aan de slag gaan.

Hoe werkt het?
De workshops van het Zuidelijk Toneel bieden je de mogelijkheid om op een fijne en verkennende manier kennis te maken met theater en zijn zowel in combinatie met een voorstellingbezoek als op zichzelf staand in te zetten. In korte tijd inzicht krijgen in wat er bij theater komt kijken, verschillende thema’s en perspectieven belichten, plezier en samenwerken zijn hierbij het uitgangspunt. Deelnemers worden ondergedompeld, uitgedaagd en werken interdisciplinair aan verschillende theater, spel en maakopdrachten. Van onderbouw tot de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, van studenten op alle niveaus; iedereen is welkom. Samen met jou kijken we graag hoe we aan kunnen sluiten bij jouw onderwijsprogramma of doelstelling. 

Locatie: ruimte op school, bij Het Zuidelijk in huis of indien mogelijk in het theater