Greenscreen training

Doelgroep
Leerkrachten
Tijdsinvestering
3 x 2 uur
Genre
Foto, film, video, Nieuwe media
Kosten
in overleg
AANBIEDER

Beam it up

Telefoon: 0643496284

Email:liselotte@beamitup.nl

Website:www.beamitup.nl

De greenscreentechniek biedt mogelijkheden op alle niveaus en verdient een vastere plek in het onderwijs. Op een simpele, doeltreffende en creatieve manier komen leerlingen razendsnel in andere werelden terecht. En het is nog leuk ook. Voor de onderbouw is het een ideale manier om spelenderwijs thema’s te ontdekken. De middenbouw kan actief aan de slag met abstracte onderwerpen en voor de bovenbouw is het ideaal om te werken aan taal- en presentatietechnieken.

Wij bieden greenscreentrainingen aan om de leerkrachten zelf de kneepjes van het greenscreenvak te leren. Want dan vindt deze techniek echt z’n weg in het onderwijs. In een paar bijeenkomsten leggen we uit wat de mogelijkheden zijn in de klas, hoe het technisch werkt en hoe je een greenscreenfilm monteert. Leuk én laagdrempelig. Daarnaast geven we advies over welke apparatuur het beste kan worden aangeschaft.

Na onze training laten we jullie uiteraard niet met lege handen achter. We hebben zeer praktische handleidingen ontwikkeld en bieden verschillende greenscreen lesideeën aan. En je zal merken: zodra het balletje rolt, komen de ideeën vanzelf.

-Leer met het greenscreen werken
-Hoe gaat het monteren in zijn werk?

-Hoe gebruik je greenscreen in je lessen?
-Lesideeën ontwikkelen